Abdullah Öcalan'a övgüler dizmişti! Merdan Yanardağ ile ilgili iddianame kabul edildi, tutukluluk hali devam edecek

Televizyon kanalında PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı öven TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ hakkında 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu bulunan Yanardağ'ın hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. Yanardağ için tutukluluk devam kararı verildi. Duruşma 04 Ekim 2023 tarihine bırakıldı.

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile ilgili iddianame kabul edildi. Yanardağ için tutukluluk devam kararı verildi. Duruşma 04 Ekim 2023 tarihine bırakıldı.

Mahkeme, Merdan Yanardağ’ın açıklamalarından sonra sözde PKK/PYD/YPG yöneticileri tarafından yapılan herhangi bir açıklama olup olmadığının araştırılmasına, varsa bir rapor halinde emniyet terör biriminden gönderilmesini istedi.

 

 

Abdullah Öcalan'a övgüler dizmişti! Merdan Yanardağ ile ilgili iddianame kabul edildi, tutukluluk hali devam edecek ile ilgili etiketler Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.