Abdullah Gül Şanlıurfa’da…

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Şanlıurfa’daydı. GAP Havalimanı’nda bürokratlar tarafından karşılanan Gül, uzun araç konvoyu eşliğinde Türkiye’nin en büyük müzesi olan Şanlıurfa Müze Kompleksi’ne gitti.

11’inci Cumhurbaşkanı Gül, Şanlıurfa Müze Kompleksi ziyaretine ilişkin, "Burası sadece Şanlıurfa ve Türkiye'nin değil, bütün insanlığın değerlerini toplamış, o bakımdan gezmekten çok büyük memnuniyet duydum." dedi.

Gül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte, Vali Vekili Tarık Açıkgöz ile Türkiye'nin "en büyük müzesi" unvanına sahip Şanlıurfa Müze Kompleksi'ni gezdi.

VALİ VEKİLİ EŞLİK ETTİ

Gül’ün müze gezisine Vali Vekili Tarık Açıkgöz eşlik ederken, Müze Müdürü Celal Uludağ ve Kültür Turizm İl Müdürü Aydın Aslan'dan bilgi aldı. Sonrasında ise Şanlıurfa'yı anlatan film izledi.
Yaklaşık 2 saat süren müze ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Gül, Şanlıurfa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve böyle mekanların yapımında emeği geçenlere teşekkür etti

Gül, bu sırada yanına gelen bir çocuğun seslendirdiği "Nemrudun Kızı" türküsünü dinledikten sonra konaklayacağı otele geçti.

Abdullah Gül Şanlıurfa’da… ile ilgili etiketler Şanlıurfa Müze abdullah gül kompleksi ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.