Abdullah Gül beklediği desteği alamadı!

Erken seçim kararının ardından en çok tartışılan konuların başında Abdullah Gül'ün aday olup olmayacağı geliyor.

Kulislerde Saadet Partisi tarafından aday gösterileceği konuşulan Abdullah Gül'ün bu gelişmeler ışığında destek almak adına bazı görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

 

AHMET DAVUTOĞLU KABUL ETMEDİ!
Başkent kulislerine ilk olarak Abdullah Gül ile eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüştüğü bilgisi düştü. Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet'in paylaştığı kulis bilgilerine göre Abdullah Gül bu görüşmede Davutoğlu'na birlikte hareket etme teklifinde bulundu. Ancak Gül beklediği desteği bulamadı. Davutoğlu Gül'ün istediği desteği vermedi.

Acet konuyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Kulis bilgisi: Dün akşam Abdullah Gül 64. Dönem Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Birlikte hareket etme teklifinde bulundu ama Davutoğlu'ndan istediği desteği alamadı.'' ifadelerini kullandı.

 

BÜLENT ARINÇ NET KONUŞTU
Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç ile bir görüşme gerçekleştirdi. Arınç kritik görüşmenin ardından yaptığı açıklamada ''Ben ne AK Parti ne onun genel başkanına, zarar verecek hareketin içinde olmam. Ben iyi bir AK Partiliyim.'' ifadelerini kullandı. Arınç'ın bu çıkışı Gül'ün olası adaylığına destek vermiyeceği şeklinde yorumlandı.

Abdullah Gül beklediği desteği alamadı! ile ilgili etiketler Abdullah Gül Ahmet Davutoğlu Bülent Arınç mehmet acet
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.