Abdullah Avcı'nın gözü Konyaspor maçında! Onun için çok değerli...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, cuma günü oynayacakları Konyaspor maçını kazanmak ve ilk dönemindeki 4 maçlık performansını geçmek istiyor.

Trabzonspor'daki ilk döneminde iyi bir başlangıç yaparak takdir toplayan ve şampiyonluğa ulaşan Abdullah Avcı, ikinci döneminde de başarılar kazanmak istiyor. Avcı, Karadeniz ekibindeki ikinci macerasındaki ilk hedefini belirledi ve bu kapsamda planlarını oluşturdu.

"KALİTENİZE GÜVENİYORDUM"

Fenerbahçe galibiyetinin ardından oyuncularını kutlayan Avcı, "Potansiyelinize ve kalitenize güveniyordum. Eksiklerimiz elbette var ama iyi yoldayız, doğru gidiyoruz. Fedakârlık yapmaya, çok çalışmaya devam edeceğiz. Oyun planımıza sadık kaldıkça, sadece saha içinde değil saha dışında da aile havasını yakalayınca her şey daha kolay olacak" ifadelerini kullandı.

KONYASPOR'U YENERSE İLK DÖNEMİNİ GEÇECEK

2020-2021 sezonunda Trabzonspor'da göreve başlayan ve 9. haftada Erzurumspor maçıyla siftah yapan Abdullah Avcı, ilk 4 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik almıştı. Tecrübeli hocanın Trabzonspor'daki ikinci dönemi de 9. haftada başladı. Alanyaspor galibiyetiyle startı veren, ardından Karagümrük ile berabere kalan Fırtına, Fenerbahçe zaferiyle tam anlamıyla ayağa kalktı. Bordo-Mavililer, cuma günü evinde Konyaspor'u da mağlup ederse 4 maçta 10 puana ulaşacak ve Abdullah Avcı ilk dönemini geride bırakacak. 2020-2021'de 17. sırada aldığı Trabzonspor'u lig sonunda 4. yapan Avcı, bu kez ligi ilk 3 potasında bitirip, Avrupa biletini almak istiyor. Bununla birlikte Türkiye Kupası'nda da hedefe ulaşmak istiyor.

(Fanatik)

Abdullah Avcı'nın gözü Konyaspor maçında! Onun için çok değerli... ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.