Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe maçında gizli silahı belli oldu! Ona çok güveniyor

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, yarın Fenerbahçe ile oynanacak maçta gizli silahı olarak Pepe'yi belirledi. Trabzonspor'da antrenmanlardaki performansıyla dikkat çeken Nicolas Pepe, Fenerbahçe ile oynanacak dev maçta ilk 11'de forma giyebilir.

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Nicolas Pepe, performansıyla Abdullah Avcı'nın gözüne girdi. Pepe'nin derbide ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Bordo-mavili takımda forma savaşı içerisine giren isimler arasında Nicolas Pepe ön plana çıktı. Yıldız oyuncu antrenman performansıyla en dikkat çeken oyuncular arasında yer aldı. Yüklemelere bağlı olarak herhangi bir sorun yaşamaması için perşembe günü tedbir amaçlı salonda çalışan yıldız oyuncu, Abdullah Avcı'nın da gözüne girdi.

Pepe'nin Fenerbahçe maçının ilk 11'inde olabileceği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe maçında gizli silahı belli oldu! Ona çok güveniyor ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Fenerbahçe Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.