Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması... Tymoteusz Puchacz yarın imzaya geliyor

Abdullah Avcı: "3-0'a da 3 puan veriyorlar 1-0'a da... Rakibi fazla devreye sokmadan kazandık. Henüz bir şey kazanmadık. Geriye 18 maç kaldı. Transfer dönemi başlamadan çoğunu bitirdik. Puchacz yarın veya Pazar günü burada olacak. Stoper konusunda çalışmalarımız devam ediyor."

Süper Lig'in 20. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan lider Trabzonspor, 3 puanı tek golle aldı. Andreas Cornelius'un golüyle 2. yarıya kazanarak başlayan Bordo-Mavililer puanını 49'a yükseltti.

Evinde oynadığı son 5 maçta gol yemeyen Karadeniz ekibi seyircisi önünde 16 maçtır da yenilmiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın iç sahadaki en uzun gol yememe serisi Yeni Malatyaspor maçıya gerçekleşti.

Başarılı çalıştırıcı maçın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Avcı, "3-0'a da 3 puan veriyorlar 1-0'a da... Henüz bir şey kazanmadık. Geriye 18 maç kaldı" dedi.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz'ın yarın imzaya geleceğini doğruladı. Avcı, bir de stoper transfer edeceklerini açıkladı.

MALATYA FARK YEMEMEYE GELMİŞ

Süper Lig'deki 10. golünü atan Andreas Cornelius, son 5 maçta 5 gole ulaştı. Danimarkalı santrfor maçın ardından şunları söyledi:

"20.22'de gol attım, iyi bir istatistik. Takımla birlikte iyi oynamak istiyorum. İyi oynadık, rakibe gol pozisyonu vermedik. İkinci yarıda çok daha iyi performans gösterdik. Rakibimize puan alma şansı vermedik." 

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması... Tymoteusz Puchacz yarın imzaya geliyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Andreas Cornelius Tymoteusz Puchacz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.