Abdullah Avcı'dan TFF'ye büyük eleştiri

Başakşehir'in Akhisar Belediyespor'a yenilmesinden sonra konuşan Abdullah Avcı, TFF'nin maç saatini planlarken hata yaptığını belirtti.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Akhisar Belediyespor mağlubiyetinden sonra maç saatiyle ilgili eleştirilerde bulundu.

Ligde maçların başlama saatleri konusunda bir standardın olması gerektiğini anlatan Avcı, "Haftanın ilk maçı saat 13.30’da oluyor. Günaydınla maça başlıyoruz. Oyuncu sağlığı, beslenme ve antrenman planlaması için bu doğru değil." ifadelerini kullandı.

Bu sezon üçüncü kez teknik direktör değiştirmiş bir takımla zirveye oynayan ekibin karşı karşıya geldiğini belirten Avcı, şunları kaydetti:

"Zirveye oynadığımızın farkına varmamız lazım. Daha fazla koşmamız ve çabuk oyunu daha iyi oynamamız lazım. 6 ve 44. dakikalarda net yakaladığımız pozisyonlar var. Rakip iyi mücadele etti. Bizim opsiyonlarımızı kapamaya çalıştı. 90+2 de biz kaçırdık. 90+3 de bizim kiralık verdiğimiz golcü attı. Rakibimizi tebrik ediyoruz, yolumuza güçlü bir şekilde devam etmek istiyoruz. Harika bir sezon geçiriyoruz. Güzel destekler alıyoruz, bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz."

Abdullah Avcı'dan TFF'ye büyük eleştiri ile ilgili etiketler TFF Başakşehir Abdullah Avcı Akhisar Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.