Abdullah Avcı'dan sitemkar sözler: Değişik bir gün yaşanıyor!

Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda İstanbulspor'un konuğu oldu. Mücadele İstanbulspor Başkanı Faruk Ecmel Sarıalioğlu'nun takımını sahadan çekilmesiyle 73. dakikada yarıda kaldı. Bordo-Maviler'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda İstanbulspor'un konuğu oldu.

Mücadele İstanbulspor Başkanı Faruk Ecmel Sarıalioğlu'nun takımını sahadan çekilmesiyle 73. dakikada yarıda kaldı.

Bordo-Maviler'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonunda açıklamalarda bulundu. 

"DEĞİŞİK BİR GÜN YAŞANIYOR"

"Bugün oyuna giremeyeceğiz. Değişik bir gün yaşanıyor. Futbol adına üzücü. Bundan sonra futbol federasyonunun vereceği karar. Geçenlerde de söyledim, futbolun içindeki olaylarla ilgili, oyunun içi ile ilgili kafa yordum. Bundan sonra da böyle yapacağım. Çünkü benim yapabileceğim bir şey yok.

"TFF BİR KARAR VERECEK"

"Üzücü bir gün. Bunun içinde bulundum. TFF bir karar verecek. Ben oyunun içinde kalacağım. Sakin kalmak lazım. Sadece üzüntülüyüm. Bundan sonraki kararı bekleyeceğiz"

Abdullah Avcı'dan sitemkar sözler: Değişik bir gün yaşanıyor! ile ilgili etiketler İstanbulspor Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.