Abdullah Avcı'dan hakem tepkisi: İki penaltı yedik, ne olduğunu merak ediyorum...

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti. Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Abdullah Avcı, derbinin ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Trabzonspor, derbide rakibini 3-2 mağlup ederek 26 yıl sonra bir lig maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup etti.

Bordo-Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

''BİZ BURAYA KAZANMAK İÇİN GELDİK''

"Fenerbahçe topu kaybettiği anlarda çok kişiyle baskı yapıyordu. Bunu nasıl kıracağımızı planladık. Biz buraya kazanmak için geldik. Kazanmak için nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Finalleri yapabilsek, oyun sıkışmayabilirdi.

''İKİ PENALTI YEDİK, NE OLDUĞUNU MERAK EDİYORUM''

''İlk yarı 2-0 oluyordu, faul verildi. Attığımız gole formadan çekme nedeniyle faul verildi. Bilmediğim için soruyorum. Yediğimiz penaltıyla o forma çekişi arasındaki fark ne? Aydınlatırlarsa sevinirim. İki penaltı yedik, ne olduğunu merak ediyorum.''

''BU GALİBİYET TRABZONSPOR TARAFTARLARINA ARMAĞAN OLSUN''

''Trabzonspor taraftarının istediği oyunu biliyorum. Bunun için biraz zaman, biraz tekrar ve kaliteyi arttırmak gerekiyor. Bu galibiyet Trabzonspor taraftarlarına armağan olsun."

 

Abdullah Avcı'dan hakem tepkisi: İki penaltı yedik, ne olduğunu merak ediyorum... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Abdullah Avcı Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.