Abdullah Avcı'dan Edin Visca açıklaması... Boşnak yıldız devre arasında Trabzonspor'a transfer oluyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'nın transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da bugün aynı paralelde açıklamalar yapmıştı. 31 yaşındaki yıldızın devre arasında Bordo-Mavili takıma transfer olması bekleniyor.

Süper Lig'in 18. haftasında Altay'ı deplasmanda 1-2 mağlup eden Trabzonspor, şampiyonluk yolunda bir kritik virajı daha döndü. Teknik direktör Abdullah Avcı maç sonu şampiyonluk ve transfer açıklamalarında bulundu.

Transferde bir oyuncu aldıklarını, iki oyuncu için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Abdullah Avcı, "Takımda rekabeti daha iyi hale getirmek için takviye planlıyoruz. Hedefe giderken bu hamleler gerekli. Visca 2008'lerde Bosna Hersek takımında oynarken tespit edip, sevdiğim saygı duyduğumuz çok değerli bir oyuncu. Visca gibi bir oyuncuyu tabii ki isterim herkes ister. Benim karar verebileceğim bir konu değil. Başakşehir maçımızı kazanalım sonrasına bakarız" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK TAKIM BÖYLE DÖNÜŞLER YAPAR"

Geriden gelerek kazandıkları Altay maçında büyük takım gibi oynadıklarını dile getiren Avcı, şunları söyledi: "Rakibin verilerine baktığımızda bize baskı yapacaklarını biliyorduk. Sabırlı oynamak, baskıyı kırmak için son ana kadar beklemek, as temaslı oyun oynamak bizim için önemliydi. Rakip klas bir vuruşla golü buldu. Biz devre arası iki değişiklik yaptık. 2. yarıda erken golü bulduk. Oyunda dalgalanmalar oldu. Her iki takım da fırsatlar yakaladı. Ama büyük takım hedefe giderken böyle geri dönüşler yapar, deplasmanda maç kazanmak son derece önemli."

"Bugün 18'inci haftayı geride bıraktık" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuncularımı çok seviyordum, şimdi daha çok seviyorum. Önümüzdeki senenin son maçını ligin en kaliteli takımlarından biriyle oynayacağız. Sene başında beri, 'Bu ligde iyi ki Trabzonspor var' diyorum. Umarım bunun devamı gelecek. Taraftarımız hep davetlerime çok olumla yaklaştılar ve destek verdiler. Cumartesi günü onlarla savunmayı beraber yapacağız. Onlar sırtımızda, yanımızda olduğu sürece çok önemli işler yapıyoruz. Sonra kupa maçı var. Trabzonspor'un olduğu her yerde hedef vardır. Güzel bir gün kazandık mutluyuz. Altay'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı'dan Edin Visca açıklaması... Boşnak yıldız devre arasında Trabzonspor'a transfer oluyor

"EDGAR'IN DURUMU 1-2 GÜNE BELLİ OLUR"

Maçın son bölümünde sakatlanarak sahaya sedyeyle terk eden Gineli stoper Edgar Ie'nin durumu konusunda net bir konuşma yapmasının doğru olmadığını belirten Abdullah Avcı, "Durumu 1-2 gün içinde belli olur. Dizinde esneme var gibi. MR kontrolü olduktan sonra bir şey söylemek daha doğru. Saha dışında kendini daha iyi hissetmiş" bilgisi verdi.

Başarılarının sırrının sorulması üzerine Avcı şöyle konuştu: "Burada Trabzonspor'un geçmişi, tarihi, ruhu ve duygusu seni dinamik tutuyor. Başkanımızdan, yönetimin kurulumuzdan tüm personele kadar doğru ve sağlıklı ortam bize sağlanıyor. Herkes bir tarafından tutuyor. Sonuçlar iyi olduğu sürece, samimi, dürüst ve gerçekçi davranışlar enerjimizi yüksek tutuyor. Trabzonspor'un forması çok değerli, şehir çok değerli buna ihtiyacı var. Karadenizliyiz, genimizde inişler çıkışlar oluyor, bir an evvel sonuçları almak istiyoruz. Sabırlı olmak kolay bir şey değil bizim yörede. Bazen kaybettiğimizde dalgalanmalar oluyor."

Abdullah Avcı'dan Edin Visca açıklaması... Boşnak yıldız devre arasında Trabzonspor'a transfer oluyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Altay Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.