Abdullah Avcı'dan Edin Dzeko'ya özel önlem! Yıldız ismi böyle kitleyecek

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin 10 gollü yıldızı Edin Dzeko'yu pasifize etmek için formülünü belirledi. Abdullah Avcı, Edin Dzeko'yu durdurmak için planlarını yaparken, özel markaj görevini ise Baniya'ya verdi.

Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı, Fenerbahçe mücadelesine öğrencilerini özel olarak hazırladı. Bu doğrultuda son idmanda özellikle ekstra duran top ve yan top çalışmaları gerçekleştirildi.

Avcı, bu konuda sarı-lacivertli ekibin zaafiyetlerini öğrencilerine tek tek anlattı. Tecrübeli teknik adam, savunma hattında önemli eksikleri bulunan Fenerbahçe'nin zaaflarından yararlanmak istiyor.

BANIYA'YA ÖZEL GÖREV

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla takıma katılan Rayyan Baniya, her geçen gün grafiğini yükseltmeye devam ediyor... Milli futbolcu, özellikle hafta içerisinde yapılan idmanlarda konsantre olmuş görüntüsü ile teknik ekibin gözüne girdi. 24 yaşındaki oyuncuya da Fenerbahçe maçı için özel bir görev verildi. Genç futbolcu, Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'yu kıskaç altına alacak.

(Fanatik)

Abdullah Avcı'dan Edin Dzeko'ya özel önlem! Yıldız ismi böyle kitleyecek ile ilgili etiketler Edin Dzeko Abdullah Avcı Trabzonspor Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.