Abdullah Avcı'dan çok konuşulacak açıklama: Trabzonspor her zaman varlığını hissettirmiştir!

Süper Lig'in 31. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yendi. Müsabaka sonrası Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 31. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yendi.

Müsabaka sonrası Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"TRABZONSPOR HER ZAMAN VARLIĞINI HİSSETTİRMİŞTİR''

"Trabzonspor her zaman varlığını hissettirmiştir, güçlüdür, futbol adına önemli işler yapmıştır, kupalar, şampiyonluklar kazanmıştır. Buna da devam edecektir."

''BUNUNLA İLGİLİ KULÜP BİR ŞEYLER KONUŞACAKTIR''

"Taraftarımız bizim için çok etkili. Şimdi böyle bir süreç yaşandı. Bununla ilgili kulüp bir şeyler konuşacaktır. Teknik direktör için sahanın dışına çıkmak gibi bir durumum olmadığını düşünüyorum. Bunu ben sadece dışarıdan takip ediyorum. Sorumluluk sahibi insanların dilini ve üslubunu değiştirirlerse, biz bu oyunun yine güzel tarafına dönebiliriz. Ben yine bu tarafından bakacağım"

 

Abdullah Avcı'dan çok konuşulacak açıklama: Trabzonspor her zaman varlığını hissettirmiştir! ile ilgili etiketler Konyaspor Trabzonspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.