Abdullah Avcı zorlu final öncesi konuştu: Kupa sayılarını eşitlemek istiyoruz!

Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve kaptan Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu mücadele öncesi Bordo-Mavililer'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve kaptan Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı zorlu final öncesi konuştu: Kupa sayılarını eşitlemek istiyoruz!

''BEŞIKTAŞ KUPAYI 10 KERE BIZ DE 9 KERE ALMIŞIZ, BUNU EŞITLEMEK ISTIYORUZ''

Maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda müsabaka öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, "Finale kalmak güzel, finalde de dost olmak güzel. İki takım da kupayı almak istiyor. Biz de Trabzonspor tarihine tekrar yaşatmak istiyoruz. Beşiktaş kupayı 10 kere biz de 9 kere almışız, bunu eşitlemek istiyoruz. Trabzonspor tarihine bakınca kupalarla dolu. Sene içindeki inişlerin çıkışların olduğu bir süreçte iki takım da kazanma arzusuyla sahada olacak." diye konuştu.

''FUTBOLUN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ VAR, BUNUN DIŞINA ÇIKMAYALIM''

Avcı final maçında bireysel performansların önemli olduğuna dikkati çekerek, "Final oynamak farklı duygu. Anlar ve bireysel performans belirleyici olacak. Son 2 aydır çıkış halindeyiz. Sahanın içinde oyunu sonuna kadar hak eden, oyunun konuşulduğu, iyi oyunun ve performansın konuşulduğu bir final arzu ediyoruz. Kaybedenin kazananı alkışladığı bir Futbol festivali olması, toplumumuzdaki insanları saha içine yönlendirme açısından bir fırsat diye düşünüyorum. Finaller oynamak oyuncu için de teknik adamlar için de çok önemlidir. Herkes kazanmıştır aslında. Yarıştığın bütün kategorilerde oyunu ve oyuncuları geliştirmeye çalıştık ve kupalar almak istedim. Final oynayan herkes başarılıdır. Futbolun iyileştirici gücü var, bunun dışına çıkmayalım." ifadelerini kullandı.

''SEZON BAŞI PLANLAMASI YAPILDI, TRANSFERLERİN YÜZDE 50'Sİ BİTTİ''

Tecrübeli teknik adam kupa kazanmanın geleceğe daha olumlu bakmaya sebep olduğunu söyleyerek, "Kupa kazanmak bizim için ulaşılabilir 2 hedeften biriydi. Kupa kazanmak, büyük camialarda ileriye doğru pozitif bakmanı gerektiriyor. 6 aydır önümüzdeki senenin planlaması için çalışıyoruz. Bu daha hızlı hareket etmemizi sağlayacak. Sezon başı planlaması yapıldı, transferlerin yüzde 50'si bitti. Kupayı kazandıktan sonra ertesi gün kendini cesaretli hissediyorsun." şeklinde konuştu.

Avcı, "Trabzon'da tüm kupalara sahip olan Ahmet Suat Özyazıcı'dan sonra gelen bir teknik adam olmak istiyorum." dedi.

UĞURCAN ÇAKIR: UMARIM KAZANAN BİZ OLURUZ

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır ise "Yarın fair-playin konuşulduğu bir maç olmasını istiyorum. Biz de kupayı kazanıp taraftarlarımız mutlu etmek istiyoruz. Bu sene özelinde kupa ve 3.'lük hedefimiz vardı. İki taraf da kupayı almak istiyor. Umarım kazanan biz oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Abdullah Avcı zorlu final öncesi konuştu: Kupa sayılarını eşitlemek istiyoruz! ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.