Trabzonspor'da Eddie Newton'ın ipi çekildi, gündem Abdullah Avcı

Süper Lig'in ilk 5 haftasında sadece 1 galibiyet alıp 5 puan toplayabilen Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor. Bordo-Mavililer'de teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılacağı ve Fenerbahçe derbisine Abdullah Avcı ile çıkılacağı iddia edildi.

Trabzon yerel basını bugün, 2-0'lık Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından teknik direktör Eddie Newton'a yönelik öfkeli manşetlerle çıktı. İngiliz teknik adamın sezon sonunu göremeyeceğini düşünenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Trabzon medyasının güçlü organlarından Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Başakşehir mağlubiyetinin ardından bir araya gelen bordo-mavili yönetim, ortaya konan kötü futbolun faturasını teknik direktör Eddie Newton’a kesti.

ABDULLAH AVCI İLE TEMASA GEÇİLDİ

İngiliz hocanın, maç boyunca kenar yönetiminde etkisiz kaldığı görüşüne karar veren yöneticilerin, teknik operasyon kararı aldıkları öne sürüldü. Gelen bilgilere göre kurmaylar, sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile teması geçti. İddialara göre Abdullah Avcı, kısa sürede Trabzon’a gelecek ve imzayı attıktan sonra iş başı yapacak.

Büyük bir aksilik yaşanmaması halinde de Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça Abdullah Avcı yönetiminde çıkacak. Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Avcı, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir süre Trabzonspor'un gündemine gelmişti. Başkan Ahmet Ağaoğlu tecrübeli çalıştırıcıyla bizzat görüşse de sezonu iyi bitiren Newton'la devam kararı alınmıştı.

Trabzonspor'da Eddie Newton'ın ipi çekildi, gündem Abdullah Avcı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Eddie Newton
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.