Abdullah Avcı: Trabzonspor deplasmanda 1 puan aldı diye sevinemez

Abdullah Avcı: "Bu camia her zaman kazanmak ister. Bunun için çalışıyoruz. Bir yandan da önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya çalışıyoruz. Bugün maç içinde iki formasyon değiştirdim. Trabzonspor deplasmanda 1 puan aldı diye sevinemez. Futbol duyguların çok önemli olduğu ama tamamen duygularla oynanan bir oyun değildir. Bunun ikisini bir arada yapmalıyız."

Süper Lig'in 30. haftasında BB Erzurumspor ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı. Bordo-Mavililer, 27. haftada evinde Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olduktan sonra 4 haftada 8 puan kaybetti. Mesut Bakkal yönetimindeki Erzurum ekibinde ise galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Kümede kalma savaşı veren Mavi-Beyazlılar, 4 maçtır galip gelemiyordu. Trabzonspor maçına Manuel Costa, Omolo ve golcüsü Ricardo Gomes'ten yoksun çıkan Erzurum ekibi mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta 1 puana razı oldu.

Evinde Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olarak Erzurum'a gelen Trabzonspor ise sadece 1 isabetli şut çekebildiği maçın ardından artık şampiyonluk ümitlerini tamamen yitirdi.

52 puana yükselen Karadeniz ekibi haftaya Ankaragücü'nü ağırlayacak. 27 puana yükselen Mesut Bakkal'ın takımı ise Antalyaspor deplasmanında...

Abdullah Avcı: Trabzonspor deplasmanda 1 puan aldı diye sevinemez

TRABZONSPOR 1 PUANA SEVİNEMEZ

Abdullah Avcı maçın ardından beIN Sports'a şunları söyledi: "Hep iyisini yapmak zorundasın. Bu camia her zaman kazanmak ister. Bunun için çalışıyoruz. Bir yandan da önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya çalışıyoruz. Bugün maç içinde iki formasyon değiştirdim. Trabzonspor deplasmanda 1 puan aldı diye sevinemez. Futbol duyguların çok önemli olduğu ama tamamen duygularla oynanan bir oyun değildir. Bunun ikisini bir arada yapmalıyız. Zaman zaman doğru şeyler, zaman zaman karma karışık oyunlar... 4 aydır beraberim. Oyuncuları hem bireysel olarak tanıyorum hem de oyun içinde tanıyorum. Rekabeti arttırıp, bir oyun kültürü yerleştireceğiz. Trabzonspor her zaman kazanmak için oynar ve hedefe oynar. Kazanacak oyuncular üzerinden çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki sezon daha da netleşecek."

Abdullah Avcı: Trabzonspor deplasmanda 1 puan aldı diye sevinemez ile ilgili etiketler Trabzonspor BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.