Abdullah Avcı, Trabzonspor - Adana Demirspor maçı öncesi konuştu: Yoğun bir trafikten geçiyoruz

Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler....

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE MAÇ ÖNCESİ O SÖZLER...

Çok yoğun bir trafikten geçiyoruz. 7 günde 3 maç oynayacağız. Milli arada nefes alacağız. Toplamda 5 sakatımız vardı. Rakibimiz, ligin en iyi takımlarından bir tanesi. En iyi şekilde hazırlandık. İyi bir skor ve oyunla ayrılmak istiyoruz.

.

Abdullah Avcı, Trabzonspor - Adana Demirspor maçı öncesi konuştu: Yoğun bir trafikten geçiyoruz ile ilgili etiketler Adana Demirspor Trabzonspor Süper Lig Abdullah Avcı 6.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.