Abdullah Avcı: Taçtan golü yedik! Bazen sesinizi yükseltip, bağırıp çağırabiliyorsunuz!"

Abdullah Avcı: "F.Bahçe maçını içerde kaybettikten sonra 4 gün içinde bu maça hazırlanmak kolay olmuyor. Yukarılarda kalacak mıyız maçıydı Kasımpaşa. Futbolda en tehlikeli an özgüveninin fazla yükseldiği anlardır. Taçtan golü yedik! Bazen sesinizi yükseltip, bağırıp çağırabiliyorsunuz!"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının devre arasında oyuncularına sesini yükseltti! Deplasmanda 1-0 öne geçen Bordo-Mavililer, hatalı bir golle soyunma odasına 1-1 girmişti.

Maçın ardından oyuncularına kızdığını açıklayan başarılı çalıştırıcı, "F.Bahçe maçını içerde kaybettikten sonra 4 gün içinde bu maça hazırlanmak kolay olmuyor. Yukarılarda kalacak mıyız maçıydı Kasımpaşa. Futbolda en tehlikeli an özgüveninin fazla yükseldiği anlardır. Taçtan golü yedik! Bazen sesinizi yükseltip, bağırıp çağırabiliyorsunuz!" dedi.

Maçın basın toplantısında konuşan Avcı, “Geçen hafta içerde oynadığımız F.Bahçe maçından 4 gün sonra ligde yukarıda mı kalacağız arada mı kalacağızı seyrettiğimiz bir müsabakaydı. Zihinsel ve fiziksel olarak iyi hazırlandık. Oyun da bu anlamda bizim istediğimiz gibi başladı. Oyuna hakimdik. Golü bulduk. Taçtan rakibi oyuna aldığımız penaltı ile rakibi devreye soktuk. Oyunun içinde olmaya çalıştık. Golü bulduk kazandık. Savunmadan hücuma geçişleri yaptığımız, rakip ceza sahasına en fazla girdimiz maçlardan birini oynadık. Kazanmayı hak ettik. Bütününde kazanmak önemliydi. Oyuncularımız tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YARIŞTAN KOPMADIK

Geçen hafta 1-0 mağlup oldukları Fenerbahçe müsabakasının kendilerini zirve yarışından koparmadığının altını çizen Avcı, “Zirve yolundaki planı hiçbir zaman açıklamadım. Bugün itibariyle oynamamız gereken 13 hafta var. Trabzonspor hep zirvede yarışır, zirvede olmak ister. Bundan sonraki maçlara da bunun için çıkacağız. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra şehrimize armağan olsun” açıklamasını yaptı.

Abdullah Avcı: Taçtan golü yedik! Bazen sesinizi yükseltip, bağırıp çağırabiliyorsunuz!" ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Kasımpaşa fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.