Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'da zirveyle puan farkı eridi

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı geldikten sonra geçen 10 haftalık sürede 21 puan toplarken, Galatasaray’dan 4, Fenerbahçe’den ise sadece 2 puan geride kaldı

Ligin 9. haftasında gelen teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor ile çıktığı 10 maçta sadece bir kez kaybederken, 3 beraberlik aldı. 6 maçı ise galip tamamladı.

Kendisinden önce oynanan 8 karşılaşmada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 12 puan toplayan Karadeniz devini 7. sıradan alıp 3. sıraya kadar tırmandıran başarılı hoca, ilk iki sırada yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray ile aradaki puan farkını da eritti.

Göreve başladığında Fenerbahçe ile 12, Galatasaray ile 10 olan puan farkı, Avcı'nın 10 lig maçı baz alındığında ise Galatasaray ile aradaki puan farkı sadece 4, Fenerbahçe ile ise 2.

(Fotomaç)

Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'da zirveyle puan farkı eridi ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.