Abdullah Avcı: Sevilla taraftarı bizi alkışlayarak yolladı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sevilla karşılaşmasının ardından oyuncularını tebrik etti ve Avrupa Ligi'nde başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Şampiyonlar Ligi kapısından dönen Medipol Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı, 2-2’lik beraberliğin ardından mücadeleyi yorumladı. Rakipten istatistik olarak üstün olduklarını ve bu eşleşmenin takımına çok şey katacağını belirtirken, tura çok inandıklarını ancak başaramadıklarını belirtti.
Tecrübeli teknik adamın maç sonundaki sözleri şöyle;

“Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Dünkü basın toplantısında da söylemiştim; sonuna kadar zorlayacağız… Çok değerli bir takımla oynadık. İki maç yaptık. Çalışmalarımızı bütün oyuncularımız uygulamaya gayret etti. Maçın başında istediğimiz gibi topa sahip olduk. Bugün Sevilla’ya geçişten pozisyon verdik. Rakipten daha fazla pas yaptık. Sonuna kadar zorladık. Emre’nin frikiği gol olsa turu alıp dönecektik. Çok inanıyorduk. Bunu sonuna kadar zorladık. Gelişimize katkı sağlayacak bir maç oynadık.

“ÜLKE PUANI İÇİN ÖNEMLİ”

Sevilla taraftarı bizi alkışlayarak yolluyorsa bu iyi bir şeydir! Bugün bizim aldığımız puan ve Avrupa Ligi’nde alacağımız puanlar ülke puanı için çok önemli. Hemen ligimize döneceğiz. Harika bir geceydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

Her maça ve her lige aynı ciddiyette konsantre olmak gerekiyor. Club Brugge ve Sevilla maçları bize, Avrupa Ligi’nde iyi işler yapacağımızı gösterdi. Kurallar çekildikten sonra daha net göreceğiz.”

Abdullah Avcı: Sevilla taraftarı bizi alkışlayarak yolladı ile ilgili etiketler Başakşehir Sevilla abudllah avcı maç sonrası Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.