Abdullah Avcı, sakatlanan Edgar Ie'nin yerine stoper transfer edeceklerini açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Ceplerimiz dolu. Harika bir 13 ay bitti. Trabzonspor, tarihi güzel anlar yaşıyor. Pozitif olarak destek olalım. Bu kadar puan farkını kimse tahmin edemezdi. Öyle hedefim olmadı, her hafta maç maç baktım" dedi.

Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir ile sahasında 0-0 berabere kalarak puanını 46 yapan ve Süper Lig ilk yarı rekoru kıran Trabzonspor, şampiyonluk yolunda kritik bir virajı daha dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 11 yıl çalıştığı Başakşehir'e karşı oynadıklarını maçın basın toplantısında, "İyi organizasyonu, planı, hafızası olan bir takım. Teknik adamlık yaptığım süreçte futbolcu olan Emre Belözoğlu, aynı hafızayı devam ettiriyor" dedi.

Avcı basın toplantısında şunları söyledi:

"Hem savunma hem hücumda iki takımın planları oldu. Bunları doğru uygulayarak hareket ettik. Rakibi karşılamada çözüm bulamayınca başka formasyon denedik. Oyun olarak bütününde direkten dönenler var. Planlar, sabır var. Rakibe çok fırsat vermemek var. Rakibin de dengeye girdiği oyunda, oyun olarak kazandık ama skor olarak kazanamadık diye düşünüyorum."

"Savunmanın merkezindeki oyuncular ilk defa birlikte oynadılar. Bence çok iyi oynadılar. Hamle şansımız, kenar oyuncularımız yok. Djaniny kenarda Abdülkadir, orta oyuncusu onu da kenarda kullanıyoruz. Ona rağmen oyuncular üstüne koyarak son ana kadar kazanmayı zorladılar . Oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınan beraberlik var, yolumuza devam edeceğiz." 

Türkiye Kupası ile ilgili bir soruya ise Avcı, "Yarın antrenmanımız var. Elimde ne kalacak, sakatlıktan çıkanlar hepsine, genel duruma bakacağız. Türkiye Kupası da bir hedef. İki hedefi sonuna kadar götüreceğiz" diye konuştu.

EDGAR'IN YERİNE STOPER ALINACAK

Edgar Ie'nin sakatlanması nedeniyle bir transfer düşündüklerini kaydeden Avcı, "Devre arası transferleri kolay olmuyor. Devre arasında rakamlar, tespitler zor oluyor. Kenar oyuncusu eksikliğim var. 3 oyuncu ihtiyacım var. Rekabeti kaliteyi arttırmak önemli. Bugün 1 puan kazandık. Ceplerimiz dolu. Harika bir 13 ay bitti. Trabzonspor, tarihi güzel anlar yaşıyor. Pozitif olarak destek olalım. Bu kadar puan farkını kimse tahmin edemezdi. Öyle hedefim olmadı, her hafta maç maç baktım. Oyun gelişerek gidecek. Taraftarımız ile savunmayı, hücumu beraber yapan takımla hep birlikte sezon sonunda horon oynayacağız inşallah" dedi.

Abdullah Avcı, sakatlanan Edgar Ie'nin yerine stoper transfer edeceklerini açıkladı

Abdullah Avcı, sakatlanan Edgar Ie'nin yerine stoper transfer edeceklerini açıkladı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Emre Belözoğlu Edgar le Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.