Abdullah Avcı, Beşiktaş - Trabzonspor derbisi sonrası: Biz çok yorgunuz...

Süper Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, "Doğru planlamamız gerekiyordu. İyi bir mücadele oldu. İki büyük takıma yakışır bir oyun oldu. Kazanmak için gelmiştik, fırsat da yakaladık. Kazanmadığımız için üzgünüz açıkçası." dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE AVCI'NIN SÖZLERİ:

''Rakibimiz 8. gün, ilk maçlarını oynadılar. Biz ise 7 günde 3. maçımızı oynadık. Doğru planlamamız gerekiyordu. İyi bir mücadele oldu. İki büyük takıma yakışır bir oyun oldu. Kazanmak için gelmiştik, fırsat da yakaladık. Kazanmadığımız için üzgünüz açıkçası.

Böyle bir atmosferde, buradan bu şekilde dönmek de son derece iyi. Son iki senede kazanmıştık, tekrar kazanmak istiyorduk. Biz çok yorgunuz. Önümüzde beş gün var, iki gün izin yapıp, sonrasında Sivasspor maçına hazırlanacağız.

Üç kulvardayız, bunlarda yarışımızı devam ettirmek istiyoruz. Kazanabilirdik, bunu kaçırdığımız için üzgünüz.''

Abdullah Avcı, Beşiktaş - Trabzonspor derbisi sonrası: Biz çok yorgunuz... ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig Abdullah Avcı 10.hafta maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.