Abdullah Avcı: Ben de bu yörenin insanıyım. Sabırlı, sakin olunmalı, destek istiyorum

Abdullah Avcı: "Duygusal adamımdır. Ben de bu yörenin insanıyım. Şehri, insanları samimiyetini seviyorum. Kasım 10'da 1 sene olacak. Çok güzel duygular yaşıyorum. İyi yoldayız taraftar destek oluyor. Bunun temeli iletişim, saygı ve sevgi. Ligin daha 11. haftasını oynadık. Sabırlı, sakin olunmalı, destek istiyorum. Bunu duyguları karıştırmadan istiyorum."

Lider Trabzonspor, 11. haftanın açılış maçında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ediyor... Karadeniz derbisinde Nwakaeme'nin galibiyet golüyle 3 puanı hanesine yazdıran ve zirvede farkı 7 puana çıkaran Bordo-Mavililer, 3. milli araya moralli giriyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Gervinho'nun MR'ı çekildi, sağ çapraz bağı kopmuş. Geçmiş olsun. Hem kulübümüze hem Gervinho'ya geçmiş olsun. Büyük ihtimal, 5-6 aylık süreçtir. Bazen maçı kazanıyorsun duyguların yukarı çıkıyor ama insan, oyuncu sağlığı önemli"

"Sezon başından beri bir planlamamız var. Yarışırken de transfer için arayışımız devam ediyor her bölgeye isim bakıyoruz. Ama Gervinho'nun sakatlığı sonrası net bir kanat oyuncusu olacak gibi görünüyor."

"ÇOK GÜZEL DUYGULAR YAŞIYORUM"

"Duygusal adamımdır. Ben de bu yörenin insanıyım. Şehri, insanları samimiyetini seviyorum. Kasım 10'da 1 sene olacak. Çok güzel duygular yaşıyorum. Bu duyguya, coşkuya, tarihe inşallah doğru izler bırakırım. Bir teknik adama oyuncu grubuna yaşaması çok güzel duygular yaşatıyorlar. Onlara teşekkür ediyorum."

"Herkesin bir takım organizasyonları, oyuncu kalitesi var. Rizespor takımın ön tarafında orta sahasında her an oyunu değiştirecek oyuncuları var. Tabeladaki yeri oyunu oyuncu kalitesini yansıtmıyor. Oyunda geriye düşebilirsin. İki kez formasyon değişikliği yaptım. İyi yoldayız taraftar destek oluyor. Bunun temeli iletişim, saygı ve sevgi. Ligin daha 11. haftasını oynadık. Sabırlı, sakin olunmalı, destek istiyorum. Bunu duyguları karıştırmadan istiyorum."

Abdullah Avcı: Ben de bu yörenin insanıyım. Sabırlı, sakin olunmalı, destek istiyorum

Abdullah Avcı: Ben de bu yörenin insanıyım. Sabırlı, sakin olunmalı, destek istiyorum ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Çaykur Rizespor Gervinho
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.