Abdullah Avcı Almanya'yı sallayan yıldıza kancayı taktı! Kupa finali sonrası ilk temas kurulacak...

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen Abdullah Avcı Almanya'da yıldızlaşan forvet oyuncusuna kancayı taktı. İşte Bordo-Mavililer'in yeni gözdesi...

Trabzonspor'da transfer için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bordo-Mavililer, ay sonuna kadar en az 2-3 oyuncuda daha mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Forvet ve stoper bölgelerinin yanı sıra orta saha konusunda da ciddi hareketlilik var.

Haftalar önce Laszlo Benes için girişimlerde bulunan fakat 26 yaşındaki Slovak futbolcuyu henüz ikna edemeyen Trabzonspor, Bundesliga II'den Marcel Hartel'i gündemine aldı.

Abdullah Avcı Almanya'yı sallayan yıldıza kancayı taktı! Kupa finali sonrası ilk temas kurulacak...

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

St. Pauli şampiyonluğa uzanıp 13 yıl aradan sonra Bundesliga'ya yükselirken, 28 yaşındaki Marcel Hartel inanılmaz bir sezon geçirdi. Lig ve kupada çıktığı 37 karşılaşmada tam 21 gol atan Hartel, 15 de asist yaptı. Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarında forma giyen Alman yıldız, kanatta da görev yapıyor. Başarılı futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona eriyor.

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hartel'e yeni kontrat teklif edileceği ve bununla birlikte Bundesliga'dan bazı taliplerinin de olduğu Alman basınında yer aldı. Trabzonspor tönetimi, oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Kupa finali sonrasında bu transferle ilgili girişim yapılması bekleniyor.

Abdullah Avcı Almanya'yı sallayan yıldıza kancayı taktı! Kupa finali sonrası ilk temas kurulacak... ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.