Abdullah Avcı: "1 dakika bile olsa bütün gücüyle oynayacak oyuncularla çalışmayı tercih ederim"

Abdullah Avcı: "Trabzonspor camiası yapısı, ruhu gelenekleriyle büyük camiadır. Ben özellikle teknik adam olarak hem oyun organizasyonuna hem grup enerjisine son derece dikkat eden birisiyim. Forması için 1 dakika bile olsa bütün gücüyle, niyeti ve performansıyla oynayacak oyuncularla çalışmayı tercih ederim"

37. haftada Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek 5 maçlık beraberlik zincirini kıran Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Geçen hafta 90+6'da yedikleri golle G.Saray deplasmanında 2 puan bırakan Bordo-Mavililer'de teknik direktör Abdullah Avcı sinir krizi geçirmişti! Bu hafta sakin görünen Avcı, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Son 5 haftada oyun üstünlüklerimiz vardı. Çok dramatik 95. dakikalarda yaşadığımız duyguları inişli çıkışlı durumlarından dolayı kolay değildi hem fiziksel hem zihinsel olarak hazırlanmak. Bugün beni galibiyet kadar oyun ve taktik disiplinine sadık kalmaları son derece memnun etmiştir. İyi bir takıma karşı galibiyet aldık. Bugün geldiğimiz günden itibaren bütün veriler tamamen yukarı çıktı. 63 puanı yakaladık. Zaman zaman yarışın içinde olduğumuz, halen nereye kadar gidebiliriz, daha ne kadar çok maç kazanabiliriz. Bu pragmatik şekilde nasıl gelişiriz. Önümüzdeki sene itibariyle Trabzonspor takımı şampiyonluk yarışı içinde olacaktır, en iyisini yapacaktır. Bugün ve gelecekle ilgili çalışmalarımız devam ediyor."

ABDULKADİR PARMAK'IN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Galatasaray maçındaki disiplinsiz davranışlarından dolayı teknik heyetin rapor ve talebi doğrultusunda Kulüp İç Disiplin Talimatı gereğince süresiz kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak ile ilgili gelen soru üzerine Avcı, "Trabzonspor camiası yapısı, ruhu gelenekleriyle büyük camiadır. Çalışan teknik adamlar, bizler, yöneticiler ve oynayan oyuncular için bu camiada bulunmak, yer almak çok büyük fırsattır. Onun için ben özellikle teknik adam olarak hem oyun organizasyonuna hem grup enerjisine son derece dikkat eden birisiyim. Ben forması için 1 dakika bile olsa bütün gücüyle, niyeti ve performansıyla oynayacak oyuncularla çalışmayı tercih ederim" diye cevap verdi.

Abdullah Avcı: "1 dakika bile olsa bütün gücüyle oynayacak oyuncularla çalışmayı tercih ederim" ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Abdülkadir Parmak fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.