ABDULLAH AĞAR’DAN UYARI: İSRAİL-HAMAS SAVAŞININ ÖZEL HEDEFİ TÜRKİYE’DİR!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail'in Gazze saldırılarında 6.gününde yaşanan son gelişmeleri ve asıl hedefin Türkiye olduğu tartışmaları, ABD'nin Gazze'ye gireceği iddialarını, Rusya'nın İsrail suskunluğunu ve Türkiye'nin terörle mücadelesi kapsamında MİT - TSK'nın  operasyonları masaya yatırdı.

''HEDEFLERDEN BİRİ TÜRKİYE, DİĞERİ RUSYA''

Ceyhun Bozkurt, ''Bu yapı dünyayı şekillendirme çalışması yapmaya çalışıyor. Dünya hakimiyeti isteyen bir güç var. Ülkeleri hedef alırken her türlü vekalet unsurunu aparat olarak kullanıyorlar. Hedeflerden biri Türkiye, diğeri Rusya. Rusya bölgede kendisine yönelik çevreleme harekatına karşı bir hamle yapıyor. Rusya Batı emperyalizminin dostlarıyla dost olmadığını gösteriyor. Rusya Filistin'i savunan bir pozisyonda. Algı operasyonu yapılıyor, Hamas ile DEAŞ'ı bir tutuyorlar. Gazze'yi Rakka'ya benzetmeye çalışıyorlar. Bir kentin bir halkını tarihten silmek istiyorlar.

''TÜRKİYE'NİN MANEVRA ALANINI DARALTMAYA, BÖLGEDEKİ İLETİŞİMİ KIRMAYA VE TÜRKİYE'Yİ YALNIZLAŞTIRMAYA YÖNELİK BİR SÜRECİN TETİKLENDİĞİNİ GÖRÜYORUZ''

DEAŞ'ı kim besledi, Bağdadi'yi kim cezaevinden çıkardı? katliamlara göz yumanlar kimlerdi? ABD. Türkiye'nin manevra alanını daraltmaya, bölgedeki iletişimi kırmaya ve Türkiye'yi yalnızlaştırmaya yönelik bir sürecin tetiklendiğini görüyoruz. ABD'nin İsrail'e destek olarak attığı bazı adımlar Türkiye'nin aleyhinedir.

''İSRAİL'İN PLANI YAKLAŞIK 2 MİLYON İNSANI GAZZE'DEN MISIR'A SÜRMEKTİR''

Türkiye Amerikan-İsrail planını hayata geçirmek için uyguladıkları baskıyı kırıyor. İran Suriye'deki yığınaklanmayı artırarak türkiye'yi operasyon yapmama konusunda tehdit edebilir. Amerikan-İsrail projesiyle bölgedeki 5 denizde hakimiyet istiyorlar. Karaları denizden ablukaya almasında engel Türkiye. Bu yüzden hedef olabiliriz. İsrail'in planı yaklaşık 2 milyon insanı Gazze'den Mısır'a sürmek, Gazze'yi insansızlaştırmak istiyor. İsrail Gazze'yi tehdit olmaktan çıkartmak istiyor. İsrail Gazze planıyla Mısır'a bunun baskılamasını yapıyor.

''ABD IMEC'İN DEVAMLILIĞI İÇİN SUUDİ ARABİSTAN VE BAE'Yİ BASKILAYACAK VE ASKERİ UNSURLARIYLA SAVAŞA FİİLEN KATILACAK''

IMEC çöp. ABD, IMEC konusunda ısrarlı olacak, Suudi Arabistan ve BAE'yi baskı altına almaya çalışacak. ABD Suudi Arabistan ve BAE'yi kontrol altında tutmak için askeri olmak üzere her türlü baskı unsurunu sahaya sürecek, İsrail'in katliamlarına Körfez ülkelerinin sesini çıkarmamalarını isteyecek. ABD Suudi Arabistan ve BAE'nin İsrail'e reaksiyonunun önüne geçmek için her türlü baskı unsurunu kullanacak. ABD IMEC'in devamlılığı için suudi arabistan ve bae'yi baskılayacak ve askeri unsurlarıyla savaşa fiilen katılacak.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ABDULLAH AĞAR’DAN UYARI: İSRAİL-HAMAS SAVAŞININ ÖZEL HEDEFİ TÜRKİYE’DİR! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Türkiye Hamas Gazze Cumhurbaşkanı Erdoğan Meral Akşener İYİ Parti Cumhur İttifakı ABD Rusya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.