Abdülkerim Marcao'yu aratmadı!

Sevilla'ya transfer olan Marcao'nun yerine sol stoper olarak transfer edilen Abdülkerim Bardakcı, performansıyla Brezilyalının yerini doldurdu.

Sezon başında Brezilyalı stoper Marcao'yu 12 milyon Euro'ya Sevilla'ya satan Galatasaray, bu oyuncunun yerine Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katmıştı. Marcao gibi sol ayaklı bir stoper olan 28 yaşındaki stoper, sadece 2.8 milyon Euro ödenerek alınmıştı.

Takvim'de yer alan habere göre; tecrübeli savunmacı göz dolduruyor. Sezonun 2. haftasındaki Giresunspor maçında kritik bir hata yapan Abdülkerim, daha sonra çıkışa geçti. Bu sezon Süper Lig'de 12 maça çıkan tecrübeli isim, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maç yaptı.

Yerli statüsünde oynadığı için değerli bir yerde bulunan oyuncu, 7-0 kazanılan Başakşehir maçında fileleri sarsmıştı. Uzatmalarda kazanılan Sivasspor maçında ise Barış Alper'e bir asist yapan Abdülkerim, alkış aldı.

Abdülkerim Marcao'yu aratmadı! ile ilgili etiketler Süper Lig Sevilla Marcao Galatasaray Abdülkerim Bardakcı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.