Abdülkerim Bardakcı İtalya'da paylaşılamıyor! Teklif yağıyor...

Galatasaray'da gösterdiği performansın yanı sıra Milli Takım'da da harikalar yaratan Abdülkerim Bardakcı için İtalya'dan teklifler gelmeye devam ediyor.

Galatasaray ve A Milli Takım'da ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettiren Abdülkerim Bardakçı, İtalyan takımları tarafından paylaşılamıyor.

İTALYA'DAN 3 TAKIM İSTİYOR

Tecrübeli oyuncu, Hırvatistan, Manchester United, Bayern Münih ve Almanya'ya karşı müthiş savaştı. Gerek toplu gerekse topsuz oyunda sıfıra yakın hatayla mücadele etti. Daha önce onu takip eden Sassuolo, Bologna ve Udinese ise transfer çalışmalarına hız verdi.

DEV GELİR BEKLENİYOR

Avrupa'nın dev kulüplerini de peşine takacağını düşünen Sarı-Kırmızılı yönetim önemli bir bonservis bedelini kasasına koymaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2025'te bitiyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın Abdülkerim Bardakçı'ya yeni bir sözleşme teklif edeceği iddia ediliyor. Bu sezon 22 maçta 2 gol atan milli oyuncu, Konya'dan 2.8 milyon euro'ya gelmişti.

(Sabah)

Abdülkerim Bardakcı İtalya'da paylaşılamıyor! Teklif yağıyor... ile ilgili etiketler Abdülkerim Bardakcı Galatasaray Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.