Abdülkadir Selvi'den kulis bilgisi: Asgari ücret 4 bin 70 lira olacak

Asgari ücret görüşmelerinde sona yaklaşılırken, 2022 yılında ücretin ne kadar olacağına dair Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi aldığı son duyumu köşesinde yazdı.

Asgari ücret görüşmeleri tüm hızıyla sürerken 2022 yılında ne kadar olacağı tahminleri ayyuka çıkmış durumda.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrette toplumun beklentilerini karşılayan ciddi bir asgari ücret artışı yapacaklarını söylerken, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi asgari ücret ile ilgili kendisine gelen son bilgileri bugünkü köşe yazısında paylaştı:


"ASGARİ ÜCRET RAKAMIM TUTACAK MI?"

"Asgari ücretin bugün açıklanması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Toplumun beklentilerini karşılayan ciddi bir asgari ücret artışı yapacağız” dedi. Ankara’da bazı rakamlar konuşuluyor. Benim kulağıma 4 bin 70 TL gibi bir şey geldi. Dilerim daha çok olur ama ben duyduğumu söyleyeyim."

 

Abdülkadir Selvi'den kulis bilgisi: Asgari ücret 4 bin 70 lira olacak ile ilgili etiketler asgari ücret Abdulkadir Selvi Asgari ücret 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.