Abdulkadir Selvi: Generallerin sopanın ucunu gösterdiği günleri özleyenler var!

Bugünkü köşe yazısında eski 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonlarını hatırlatan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 'kutlama yapılmayacak' algısı oluşturanların derdinin pandemi önlemleri olmadığını ifade etti. Selvi, "Generallerin, başbakanlara sopanın ucunu gösterdiği günleri özlüyorlar" ifadesini kullandı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında 30 Ağustos Zafer Bayramı'ndan yola çıkarak eski resepsiyonları hatırlattı.

"Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın, bakanların başörtülü oldukları için eşlerini götüremedikleri resepsiyonlardan söz ediyorum" diyen Selvi, "Daha derinde. Generallerin, başbakanlara sopanın ucunu gösterdiği günleri özlüyorlar. O günler geride kaldığı için üzülüyorlar" ifadelerini kullandı.

Selvi, "Bu ülkede 29 Ekim’i ve 30 Ağustos’u askeri vesayetin yeniden diriltilmesi için kullanmaya çalışanlar var. Yine Atatürk’ün arkasına saklanarak yapıyorlar bunu" diyerek şunları kaydetti:

"30 Ağustos ve 29 Ekim resepsiyonlarında generaller, seçilmiş hükümetlere, milli iradenin temsilcisi olan Meclis’e ayar verirdi. Bunların dertleri pandemi önlemlerinden dolayı değil. Daha derinde. Generallerin, başbakanlara sopanın ucunu gösterdiği günleri özlüyorlar. O günler geride kaldığı için üzülüyorlar."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Abdulkadir Selvi: Generallerin sopanın ucunu gösterdiği günleri özleyenler var! ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi 30 Ağustos resepsiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.