Abdulkadir Selvi: Bir sabah 'Akar Libya'da' haberini duyabiliriz

Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında hergün önemli gelişmelerin yaşandığı Libya meselesini ele aldı. Türk heyetinin ziyareti dünyaya önemli bir mesaj olduğunu söyleyen Selvi, "Hulusi Akar’ın heyette olduğu ancak NATO toplantısı nedeniyle gidemediği ortaya çıktı. Ama yeni bir bilgi daha. Bir sabah kalktığımızda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Libya’da olduğu haberini alabiliriz." dedi.

Yazar Abdulkadir Selvi "40 yıldır girilemeyen yerlere giriliyor" başlıklı bugünkü köşe yazısında Pençe Kaplan Operasyonu, Libya'daki son gelişmeler ve Yassıada mahkemelerini yok hükmünde sayan kanun teklifine ilişkin görüş ve kulis bilgilerine yer verdi.

Libya'da çok kritik bir aşamaya gelindiği ifade eden Selvi, "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın kısa bir süre önce Libya’daydı. Türk heyetinin ziyareti dünyaya önemli bir mesaj oldu." ifadelerini kullandı.

"BİR SABAH KALTIĞIMIZDA..."

Ziyaret sırasında gözlerin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı aradığını ifade eden Selvi, " Hulusi Akar’ın heyette olduğu ancak NATO toplantısı nedeniyle gidemediği ortaya çıktı. Ama yeni bir bilgi daha. Bir sabah kalktığımızda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Libya’da olduğu haberini alabiliriz. Çünkü Hulusi Akar’ın da Libya’yı ziyaret edeceği söyleniyor." dedi.

 YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Abdulkadir Selvi: Bir sabah 'Akar Libya'da' haberini duyabiliriz ile ilgili etiketler Hulusi Akar Abdulkadir Selvi Libya Milli Savunma Bakanı köşe yazarları hürriyet gazetesi pençe kaplan operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.