Trabzonspor Abdülkadir Parmak'ı affetmedi!

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak'ın cezası belli oldu. Süresiz takımdan uzaklaştırılan 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna 125 bin TL'de ceza kesildi. Bu karara çok sinirlenen futbolcunun teknik direktör Abdullah Avcı'ya ateş püskürdüğü ve yazın Trabzon'dan ayrılmayı kafaya koyduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Abdülkadir Parmak'a af çıkmadı. Galatasaray maçı sonrası kadro dışı bırakılan 26 yaşındaki futbolcu bir de ağır para cezasına çarptırıldı.

Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel oyuncumuz Abdülkadir Parmak’ın Galatasaray maçındaki disiplinsiz davranışlarından dolayı teknik heyetin rapor ve talebi doğrultusunda Kulüp İç Disiplin Talimatı gereğince süresiz kadro dışı bırakılmasına ve 125.000.- TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Galatasaray'la hafta içi oynanan 36. hafta mücadelesinde Trabzonspor 1-0 öndeyken maçın son anlarından teknik direktör Abdullah Avcı, oyunu tutmak için Parmak hamlesi yapmak istemiş, futbolcunun ise oyuna girmek istemediği iddia edilmişti. Sarı-Kırmızılılar 90+6'da gelen golle 1-1'i yakalayınca Avcı küplere binmiş ve Parmak'ın kalemini kırmıştı.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve 2023'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcun bu sezon 26 maçta görev yaptı.

Trabzonspor Abdülkadir Parmak'ı affetmedi! ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Abdülkadir Parmak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.