Abdulkadir Özkan'dan MHP'li Enginyurt'un sözlerine sert tepki!

Eski Başbakan Başdanışmanı Abdülkadir Özkan, MHP'li Cemal Enginyurt'un kendisi ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.

Enginyurt yaptığı bir konuşmada Özkan hakkında çeşitli iddialarda bulundu.

Bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Abdülkadir Özkan, Enginyurt'a sosyal medya hesabı üzerinden çok sert tepki gösterdi.

Enginyurt hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Özkan şu ifadeleri kullandı;

''İsmini anmayı gereksiz gördüğüm, ilmi ve fikri derinlikten yoksun, psikolojisi bozuk bir zat bana hakaret ve iftiralar içeren bir konuşma yapmış, şecaat arzederken sirkatin söylemiş. Teşkilatında bile sevilmeyen bu kişi bilsin ki hayatım boyunca kimsenin arkasından iş çevirmedim.

Bulunduğum her görevde devletime hizmet ettim. Fetöcülere yargıda aracılık yapmadım. Ağabalarının kökünü kazımak için mücadele ettim, etmeye de devam ediyorum. İncek’te kaynağı belirsiz villam yok. Soğuk hava deposu ortağı da değilim.

suç duyurusunda bulunacağım
Şahsımla ilgili ortaya attığı iftiraları ispatlayamazsa açıkça müfteridir, namerttir. Yarın sabah kendisiyle ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Dokunulmazlık zırhı da kendisini kurtaramayacak.

Yargıda hesaplaşacağız. Bugüne kadar sahte kabadayılıklara pabuç bırakmadık çok şükür, bundan sonra da bırakacak değiliz.''

Abdulkadir Özkan'dan MHP'li Enginyurt'un sözlerine sert tepki! ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt suç duyurusu abdülkadir özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.