Abdülkadir Ömür İstanbul'da ameliyat edilecek

Trabzonspor'da maç unutuldu Abdülkadir Ömür'ün durumu konuşuluyor. Sağ ayak bileği kırılan ve sezonu kapatan 21 yaşındaki yıldız İstanbul'a geldi. Prof. Ömer Taşer tarafından ameliyat edilecek olan milli futbolcunun talihsiz sakatlığı, Bordo-Mavililer'in transfer operasyonunu da yeniden gözden geçirmesine sebep olacak.

Trabzonspor'un dün Konyaspor'la oynadığı 20. hafta maçında sağ ayak bileği kırılan milli futbolcu Abdülkadir Ömür, tedavisi için İstanbul’a geldi. Burada geniş kapsamlı olarak kontrolleri yapılacak olan genç oyuncu, geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından menüsküs ameliyatı geçirmiş, 183 gün sahalardan uzak kalmıştı.

Hastanede röntgen çekilen ve daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne getirilen Ömür’ü Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Abdullah Avcı ve takım arkadaşları ziyaret etti. Bordo-Mavili kulüp, 3-1’lik galibiyetin ardından yapılan ziyareti Twitter hesabından, “Sevinçlerimizi de, hüzünlerimizi de beraber yaşıyoruz. Çünkü biz, bir takımız” sözleriyle paylaştı.

Abdülkadir Ömür İstanbul'da ameliyat edilecek

Şu anda İstanbul'da bulunan futbolcu ameliyat edilecek ve en az 2 ay topa dokunamayacak. İstanbul'daki ameliyatı Prof. Dr. Ömer Taşer yapacak. Ardından talihsiz futbolcuyu uzun bir rehabilitasyon süreci bekliyor olacak. "Sezon kapattı" denen futbolcunun ne kadar süre yeşil sahalardan uzak kalacağı netlik kazanacak.

Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı, Trazbospor yönetiminin transfer operasyonunu da gözden geçirmesine sebep oldu. Avcı'nın sisteminde önemli bir yeri olan Ömür'ün yokluğunda bu bölgede kimin oynayacağı ya da kimin transfer edileceğine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Transferde önceliği santrfor bölgesine veren Avcı'nın, b planını devreye sokacağı ve ligde iddiaları konuma gelebilmek için alternatifleri masaya koyduğu gelen haberler arasında...

Abdülkadir Ömür İstanbul'da ameliyat edilecek ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Abdülkadir Ömür
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.