Abdülkadir Ömür: Messi yüzünden mevki değiştirdim

Önceleri orta sahada oynadığını belirten Abdülkadir Ömür, Messi'ye özenerek kanatlarda oynamayı seçmiş.

Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür, Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda, sakatlık sürecini, futbol kariyerini ve hedeflerini anlattı.

Abdülkadir Ömür: Messi yüzünden mevki değiştirdim

Messi'nin futbol tarihinin en iyi oyuncularından birisi olduğunu belirten genç futbolcu, Arjantinli yıldıza benzetilmekten memnun:

"Her zaman Messi’yi izlerim. Onun yüzünden mevkimi değiştirdim. Orta sahada oynuyordum. Sonra sağ veya sol açık oynamaya başladım. Sol ayaklı ve onun gibi top sürüp pas attığım için benzetiyorlar sanırım. Bu inanılmaz bir mutluluk benim için."

"Onun kadar iyi bir futbolcu bir daha gelir mi bilemeyiz ama ona benzetilmek çok güzel. Bunu sürekli hayal ediyorum. Bu durum bir futbolcunun gelebileceği zirve diyebilirim. Barcelona ve Messi hayranlığımı herkes biliyordur zaten. Yaşanılması zor bir hayal gibi görünüyor ama ben bu hayali her zaman kuruyorum. Allah nasip eder inşallah."

Abdülkadir Ömür: Messi yüzünden mevki değiştirdim ile ilgili etiketler Trabzonspor Lionel Messi Abdülkadir Ömür Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.