Trabzonspor'da derbi öncesi Abdülkadir Ömür üzüntüsü

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün 2. koronavirüs testi de pozitif çıktı. Milli futbolcu Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Ekuban ise bugün antrenmana çıkıp kendisini denedi. Ganalı golcünün derbide oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

Trabzonspor’da Galatasaray maçı öncesinde bugün bir kötü haber daha geldi. Bordo - Mavililerde yaklaşık 10 gün önce koronavirüs testi pozitif çıkan ve bu nedenle izolasyona alınan Abdülkadir Ömür’e bugün yeniden koronavirüs testi yapıldı.

61saat'in haberine göre, Trabzonspor’un genç yıldızına yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktı. Milli futbolcunun testinin pozitif çıkması sonrasında ise bir süre daha karantina altında tutulacağı kaydedildi. Galatasaray maçı kadrosunda yer almayacak olan Ömür'ün 16. hafta deplasmanda oynanacak Karagümrük maçında ise kadroda olup olmayacağı ise bilinmiyor.

EKUBAN KENDİNİ DENİYOR

Trabzonspor'da dün yapılan idmanda takımdan ayrı düz koşu yapan Ekuban, bugün koşu yaptı ve idman sonrası ekstra koşular yaparak kendini denedi. Galatasaray maçında forma giymek için kendini zorlayan Ekuban'ın karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği sağlık kurulunun yapacağı toplantı sonrasında netlik kazanacak.

Trabzonspor'da derbi öncesi Abdülkadir Ömür üzüntüsü ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdülkadir Ömür Caleb Ekuban
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.