Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı kahkahaya boğdu! /VİDEO

Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'nın videosu sosyal medyanın en çok konuştuğu videolardan biri oldu. Türkiye'nin Euro 2024 adaylığı için çekilen tanıtım kliplerinde yer alan Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın çekim hatalarında yaşadığı zorluklar herkesi gülme krizine soktu. Vatandaşlarımız ise bu görüntüleri merakla araştırmaya devam ediyor. Biz de bu konuda merakla araştırılan konuları derledik.

Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür'ün çekim hataları vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. Trabzonspor'un yükselen yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün katıldığı bölümde ise ortaya renkli görüntüler çıktı. Abdülkadir, Yusuf'a eski anılarından bahsederken Abdülkadir'in kamera karşısında 'zorlanması' da kahkalara neden oldu. Genç futbolcu 2024 için "Gelin Trabzon'a bir hamsi yiyelim" ifadelerini kullanırken Yusuf Yazıcı kahkalara boğuldu.

yusuf_yazc_abdulkadir_omur

İKİLİ GÜLME KRİZİNE SOKTU

Kariyerini İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da sürdüren ve gollerine Ada'da da devam eden Cenk Tosun, EURO 24 kapsamında futbolseverlere tavsiyelerde bulundu. Everton formasıyla Premier Lig'de çıktığı son 3 maçta 4 gol atan ve İngiltere'de manşetleri süslemeye başlayan milli yıldız, videoda Türkiye'yi anlattı. İstanbul, Eskişehir gibi şehirleri tanıtan Cenk, bir dönem oynadığı Gaziantep'e ise ayrı bir parantez açtı ve yemek kültürünü anlattı.

Trabzonspor'un yükselen yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün katıldığı bölümde ise ortaya renkli görüntüler çıktı. Abdülkadir, Yusuf'a eski anılarından bahsederken Abdülkadir'in kamera karşısında 'zorlanması' da kahkalara neden oldu. Genç futbolcu 2024 için "Gelin Trabzon'a bir hamsi yiyelim" ifadelerini kullanırken Yusuf Yazıcı kahkalara boğuldu.

İşte o görüntüler...

ABDÜLKADİR ÖMÜR KİMDİR?

Abdülkadir Ömür, 25 Haziran 1999 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi.

Çarşıbaşı İsmail Çavuş Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni başarıyla bitiren Ömür, şu an üniversite sınavlarına hazırlanmakta. Genç futbolcu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda okumak istiyor.

Futbol otoriteleri tarafından oyun zekası, top tekniği ve temposu mükemmel bulunan Abdülkadir Ömür, kısa sürede Türkiye'nin gelecek vaadeden yıldızları arasında gösterilmeye başlandı.

SEJFGEASGFASBULKADIR_OMM

2011 senesinde Trabzonspor altyapısında forma giymeye başlayan Ömür, ilk resmi maçına eski Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu döneminde, Adanaspor'a karşı oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının 65. dakikasında çıktı.

Futbol otoriteleri tarafından "İmam Hatip'li Messi" olarak anılan Abdülkadir Ömür, geçen sezon Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor'da 3'ü Türkiye Kupası ve 2'si Süper Lig karşılaşmasında forma giyerek 193 dakikada bir gol atıp takımına büyük katkıda bulundu.

2017 yılında Avrupa'nın en iyi genç yeteneği olan 'Golden Boy Awards'a aday gösterildi.

fsgagagyagaysefnasfjnashfbyahefaew

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı 29 Ocak 1997 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi.

Futbola 2008 senesinde Trabzonspor altyapısında başlayan Yazıcı, ilk profesyonel sözleşmesini de 2015 senesinde Trabzonspor ile imzaladı.

Her geçen gün performansını yükseltmeyi başaran Yazıcı, dünya devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Fransız kulüp Monaco, Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'a 16 milyon euro teklif etti.

Ayrıca Yazıcı, 11 Haziran 2017 tarihinde Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrıldı.

rsfasfasf

CENK TOSUN KİMDİR?

Cenk Tosun‬‬ 7 Haziran 1991 tarihinde Wetzlar, Almanya'da dünyaya geldi.

Futbol kariyerine 1997 senesinde Ataspor Wetzlar altyapısında başlayan Cenk Tosun, bir süre sonra Eintracht Frankfurt altyapısına geçti.

Yeterince tecrübe kazandığına karar verildikten sonra da, ilk profesyonel sözleşmesini 2009 senesinde Alman ekiple imzaladı.

Eintracht Frankfurt'ta sadece bir sezon geçiren genç santrafor Cenk Tosun, 2011 senesinde Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a geldi.

Gaziantepspor'da, ilk sezonunda oynadığı oyunla adınan bahsettirmeyi başaran Cenk Tosun, aynı sene "FIFA Avrupa'nın gelecek vadeden en iyi 20 genç yeteneği" arasına girdi.

2011-14 yılları arasında forma giydiği Gaziantepspor'da toplam 109 maçta forma şansı bulan Cenk Tosun, 39 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

2013 senesinin sonlarına doğru Fenerbahçe veya Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı santraforun, 02 Şubat 2014 tarihinde Beşiktaş ile anlaştığı bildirildi.

Transfer sonrası yaptığı açıklamada Cenk Tosun; "Bu transferin gerçekleşmesinde çaba sarf eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Deniz Atalay'ın yanı sıra Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve diğer yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Ancak sezon sonuna kadar Gaziantepspor'un başarısı için ter dökeceğim. Cuma günü Sergen Yalçın hocam Beşiktaş karşısında şans verirse Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Sezon sonundan itibaren giyeceğim Beşiktaş formasının ağırlığının da bunu gerektirdiği düşünüyorum." dedi.

Beşiktaş formasıyla 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında üst üste iki Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Cenk Tosun, 5 Eylül 2017* tarihine dek siyah beyazlı formayla çıktığı 82 maçta 34 gol kaydetti.

Aynı zamanda Cenk Tosun, Almanya doğumlu olmasına rağmen Türk Milli Takımı'nda forma giymeyi tercih etti.

2006 senesinde Almanya U-16 ile başladığı Milli Takım serüvenini, 2013 senesinde A Milli Futbol Takımı'na çağrılarak sürdürdü.

Milli futbolcu Cenk Tosun, 4 Ocak 2018 tarihinde 27 milyon Euro karşılığında İngiliz devi Everton'a transfer oldu.

Kişisel Başarıları...

-Türkiye Kupası Gol Kralı (1): 2016

-UEFA Şampiyonlar Ligi haftanın golü ödülü (1): 2016

-UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Aşamaları Golü Ödülü (1): 2016

UEFA Şampiyonlar Ligi Nissan En Heyecan Verici Gol (1): 2016

-UEFA Avrupa Ligi haftanın futbolcusu ödülü (1): 2017

-Türkiye'de Yılın Futbol Takımı (Beşiktaş JK) (1): 2016

-Türkiye'de Yılın Spor Takımı (Beşiktaş) (1): 2016

-2011 - FIFA Avrupa'nın gelecek vadeden en iyi 20 genç yeteneği

-2016 - FIFA 16'da "Haftanın Takımı"na seçildi

-Beşiktaş'nın Süper Lig Tarihindeki 3000. golünün asistini yaptı.

-Uefa Avrupa Ligi 2015 Haftanın 11'i

-Avrupa'da En İyi 3.Joker Futbolcu

-Vodafone Arena da Şampiyonlar Ligi Maçında Gol Atan İlk Türk Futbolcu

-Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları tarihindeki 250. golünü attı.

-Vodafone Arena'da hattrick yapan ilk Türk futbolcu

-UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarda en iyi gol ödülü (1): 2017

-UEFA Şampiyonlar Ligi sezonun en güzel golü ödülü (1): 2017

-Vodafone Arena 50. gol

Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı kahkahaya boğdu! /VİDEO ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Abdülkadir Ömür çekim hataları euro24
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.