Abdülhamid'in torunundan Vahdettin çağrısı!

2. Abdülhamid'in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu, Ayasofya'nın ibadete açılmasının ardından sıranın Şam'da bulunan son Padişah Vahdettin'in mezarının yurda getirilmesine geldiğini söyledi. Hükümete çağrı yapan Osmanoğlu, "Bir padişah başka bir ülkede yatmamalı. O yüzden en kısa zamanda Vahdeddin Han’ın mezarının getirilmesi gerekir" dedi.

Yeniden Refah Partisi kurucular kurulu üyesi ve Genel Başkan Fatih Erbakan'ın Başdanışmanı olan Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Yeni Akit’e yaptığı açıklamada “Ayasofya’nın yeniden camiye dönüştürülmesi Türkiye’nin milli egemenliğini tekrar eline aldığını ve vesayetten kurtulduğunu bütün dünyaya ilan etmesidir” dedi.

“VAHDEDDİN HAN'IN KABRİNİN GETİRİLMESİ GEREK”

Son Osmanlı Sultanı Vahdeddin’in mezarının Şam’da olduğunu hatırlatan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, ; “Vahdeddin Han Şam’da yatıyor. Biz onun ülkemize getirilmesini istiyoruz. Çünkü bir padişah başka bir ülkede yatmamalı. Bunun önlemini almalıyız. O yüzden en kısa zamanda Vahdeddin Han’ın mezarının getirilmesi gerekir” ifadelerini kullandı.

Abdülhamid'in torunundan Vahdettin çağrısı! ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu abdülhamid han vahdettin mezar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.