Abdülhamid Han'ın torunu salça satıyor

Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu sosyal medya hesabından satılık ev yapımı salça paylaşımında bulundu. Osmanoğlu'nun bu paylaşımı Twitter'da gündeme oturdu. Osmanoğlu'nun salça satışı "şehzadeler ne hale düştü" yorumlarına neden olurken gerçek aslında çok farklıydı.

2. Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu sosyal medya hesabından "Ev yapımı salça" duyurusu yaptı. Bir de telefon paylaşan Osmanoğlu'nun aynı tweette bir de ikinci el bilgisayarlara ilişkin duyurusu vardı. İhtiyaç sahibi öğrencilere ikinci el bilgisayarlarını göndermek isteyenlere de bir telefon veriliyordu mesajda.  

Ancak Osmanoğlu'nun ev yapımı salça duyurusu Twitter'da gündem oldu. 

Abdülhamid Han'ın torunu salça satıyor

Twitter hesabından ev yapımı salça almak isteyenler için telefon numarası paylaşan Orhan Osmanoğlu'nun bu paylaşımı sonrasında "şehzadeler ne hale düştü" yorumları yapıldı.

Oysa gerçek çok farklıydı. Osmanoğlu aslında bu salçayı para kazanmak amacıyla duyurmamıştı.

Salçayı üreten ve satan kişi başkasıydı. Osmanoğlu bu paylaşımı ihtiyaç sahibi bir kişiye yardım amacıyla paylaştığını açıkladı. 

Abdülhamid Han'ın torunu salça satıyor ile ilgili etiketler bilgisayar orhan osmanoğlu salça 2. Abdülhamid Han sultan 2. abdülhamid 2. abdülhamid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.