ABD'nin skandal "Kudüs" kararı sonrası New York'ta intihar saldırısı! / VİDEO

New York Manhattan'da bir otobüs terminalinde şiddetli patlama meydana geldi. New York Valisi ve Belediye başkanı olayın başarısız bir terör saldırısı olduğunu açıkladı. New York polisi, olay yerinde saldırgandan başka bir yaralı olmadığını açıkladı. Polis, saldırganın 27 yaşında Akayed Ullah olduğunu açıkladı.

ABD'nin doğu yakasında bulunan New York kentinde bir patlama meydana geldiği bildiriliyor.

Polis, Twitter mesajıyla şehrin en ünlü semti Manhattan'daki bir otobüs terminalinde patlama olduğunu duyurdu.

tgkjnthrth

CNN'in haberine göre, patlamada iki kişi hafif yaralandı, olay sonrasında bir kişi de gözaltına alındı.

Yapılan ilk açıklamada olayın terör saldırısı olduğu, saldırganın terminal binası yakınlarında gözaltına alındığı belirtildi.

BOMBA İDDİASI

Amerikan basınında patlamanın, "boru tipi bir bombadan" kaynaklanmış olabileceği belirtiliyor. Saldırganın vücüdüna sardığı boru tipi patlatıcıyı patlamak isterken yakalandığı belirtiliyor.

saldirgan

SALDIRGAN AKAYED ULLAH

New York Valisi ile Belediye Başkanı ortak bir açıklama yaparak patlamanın başarısız bir terör saldırısı olduğunu duyurdu. New York polisi de olayın terör saldırısı olduğunu açıkladı. Saldırganın 27 yaşında Akayed Ullah adında bir kişi olduğu belirtildi. Patlamada sadece saldırganın yaralandığı hazırladığı ikinci bombayı ise patlatamadığı ifade edildi. Bombaların ise amatörce hazırlandığı belirtildi...

ABD'nin skandal "Kudüs" kararı sonrası New York'ta intihar saldırısı! / VİDEO ile ilgili etiketler New York patlama manhattan