ABD'nin San Francisco kentinde silahlı saldırgan alarmı!

ABD'deki San Francisco kentinin turistik merkezlerinden UN Plaza ve Civic Center silahlı saldırgan şüphesiyle boşaltıldı

ABD'nin San Francisco kentinde bulunan ve hergün binlerce turistin ziyaret ettiği UN Plaza ve Civic Center'ın silahlı bir adamın yarattığı gerilim nedeniyle boşaltıldığı ifade edildi.

Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco şehrinde her gün binlerce turistin ziyaret ettiği iki anıtsal bina olan UN Plaza ve Civic Center'ın silahlı bir adamın yarattığı terör şüphesi nedeniyle polis tarafından boşaltıldığı belirtildi.

Ceket giydiği belirtilen adamın polisi uzaktan izlediği ve silahlı çatışmaya girmediği de açıklandı.

240920162308295599829_3.jpg

Silahlı saldırganın kimliği ve amacı hala bilinmezliğini korurken turistik merkezlere SWAT ekibi ile bomba imha uzmanlarının yanı sıra çok sayıda acil tıbbi müdahale araçlarının da geldiği bilgisi aktarıldı.

ABD'nin San Francisco kentinde silahlı saldırgan alarmı! ile ilgili etiketler ABD San Francisco silahlı sldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.