ABD'li papazdan 'korona aldatmaca' çıkışı!

ABD'nin Arkansas eyaletinde bulunan Conway kentinde yer alan Baptist kilisesinin papazı koronavirüsün liberallerin bir aldatmacası olduğunu ileri sürdü. Ve bunu kanıtlamak için cemaatin kilisenin tabanını yalamaya hazır olduğunu iddia etti.

Koronavirüse ilişkin dikkat çeken bir iddia da Amerika'dan geldi. 

İddianın sahibi Arkansas, Conway'deki bir Baptist kilisesinin papazı.

İkinci Vaftiz Kilisesi'nin baş papazı olan Rev. Josh King, kilisesinin üyelerinin koronavirüsün liberaller tarafından teşvik edilen bir aldatmaca olduğunu düşündüğünü söyledi.

Washington Post'un haberine göre papaz King, Kovid-19'dan korkacak bir şey olmadığını kanıtlamak için cemaat üyelerinin yerleri yalamak istediğini söyledi. 

Cemaatin salgını liberallerin bir aldatmacası olarak gördüğünü ileri süren King, bu açıklamayı kilise hizmetlerinin durdurulmasını tartışmak için diğer birkaç Baptist papazla görüştükten sonra yaptı.

Kilisesinde her hafta 1.100'den fazla ibadete ev sahipliği yapan papaz King, ayinleri iptal etmek yerine ayin öncesi ve sonrası içeriyi dezenfekte etmeye ve kapıyı tokmaktan bulaşmayı önlemek için sürekli açık tutmaya karar verdiklerini söylerken, cemaatten de el sıkışmak ve sarılmak gibi davranışlardan vazgeçilmesini istedi. 

Arkansas'ta şu ana kadar 16 doğrulanmış koronavirüs vakası vardır. ABD'de ise 3.200'den fazla koronavirüs vakası ile hastalıkla ilişkili 62 ölüm bulunuyor.

ABD'li papazdan 'korona aldatmaca' çıkışı! ile ilgili etiketler ABD Koronavirüs Kilise babtist papaz arkansas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.