ABD'li oyuncu Mel Gibson'dan Türklere alçak iftira! Soykırım yalanı...

Azerbaycan'ın Ermenistan'ın işgali altındaki Karabağ'da anti-terör operasyonu düzenlemesine ‘soykırım’ diyen ABD'li oyuncu Mel Gibson, iğrenç sözlerle Türklere iftira attı.

Azerbaycan'ı asılsız iddialarla "etnik temizlik yaptı" şeklinde suçlamaya çalışan Ermeni diasporası, Ermenistan hükümeti ve Batılı politika yapıcılara Hollywood'dan da destek geldi.

MEL GIBSON'DAN SOYKIRIM YALANI

Ünlü aktör Mel Gibson Azerbaycan'ın Karabağ'daki Ermeni silahlı gruplara karşı gerçekleştirdiği terörle mücadele operasyonunun ardından 42 bin 500 Ermeni'nin Karabağ'dan ayrılarak Ermenistan’a gelmesini "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor." şeklinde dünyaya duyurdu.

DÜNYAYA 'MÜDAHALE EDİN' ÇAĞRISI

Soykırım yalanına sarılan Gibson şimdi yaşananların tarihin tekerrür etmesi olarak ifade ederek dünyaya acil adım atın çağrısı yaptı.

ABD'li oyuncu Mel Gibson'dan Türklere alçak iftira! Soykırım yalanı... ile ilgili etiketler Mel Gibson Ermeni Türkiye Azerbaycan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.