ABD'li misyoner eğittiği teröristin cenazesine katıldı!

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyinde yürütülen operasyonlarda Tel Amr kasabasında saldırılara devam eden teröristlerden 6'sı öldürüldü. Öldürülen teröristler için cenaze töreni düzenlendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) ve Suriye Milli Ordusu, 9 Ekim 2019 tarihinde terör örgütü PKK/YPG'nin Türkiye sınırında terör koridoru kurmasını önlemek amacıyla Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştı. Operasyonlar kapsamında çok sayıda terörist öldürüldü.

TERÖRİST CENAZESİ İÇİN BÖLGEYE GELDİ

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG, TSK tarafından öldürülen 6 terörist için cenaze töreni düzenlendi. PKK/YPG'ye verdiği destekle bilinen Özgür Burma Devriyelerinin lideri David Eubank de cenaze törenine katıldı.

Eubank, PKK/YPG'ye arka çıkmak ve Barış Pınarı Harekatı kapsamında YPG adına çatışırken etkisiz hale getirilen Zau Seng adındaki militanının tabutunu kaldırmak için bölgeye geldi.

ABD'li misyoner eğittiği teröristin cenazesine katıldı!

ÖZGÜR BURMA DEVRİYELERİ 

ABD Özel Kuvvetleri'nde eğitim alan David Eubank, ordudan ayrıldıktan sonra Evanjelik misyoner hareketine katıldı.

Free Burma Rangers (Özgür Burma Devriyeleri) adlı misyonerlik faaliyeti yürüten yapı ile başta Myanmar (Burma) olmak üzere, Sudan, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde aktif olarak faaliyet gösterdi.

ABD'li misyoner eğittiği teröristin cenazesine katıldı! - Resim : 2

ABD'li misyoner eğittiği teröristin cenazesine katıldı! ile ilgili etiketler TSK PKK YPG Suriye Barış Pınarı Harekatı Zau Seng David Eubank