ABD'li boksör ringden Putin'e seslendi: İsteği herkesi şaşırttı

ABD'li 43 yaşındaki boksör Kevin Blue ‘Kingpin’ Johnson, Rusya'da yaptığı ve kazandığı maç sonrası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e seslendi. Rus vatandaşlığına geçmek isteyen boksör "Rusya’nın evim olmasını istiyorum.” dedi.

ABD’li profesyonel ağır siklet boksörü Kevin ‘Kingpin’ Johnson, ringden Vladimir Putin'e seslenere Rus vatandaşlığına geçmek istediğini söyledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Rus boksör Vyacheslav Datsik ile yaptığı maçı kazanan Kevin Johnson, maçtan çok maç sonrası sözleriyle gündeme geldi.

"RUSYA’NIN EVİM OLMASINI İSTİYORUM"

Johnson maç bitimiyle ringde kendisine uzatılan mikrofona yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Hayat boyu sürecek bir değişiklik yapmaya gerçekten hazırım. Başkana seslenmek istiyorum, Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum. Onayınızla Rus pasaportu almak ve Rusya’nın evim olmasını istiyorum.”

ABD'li boksör ringden Putin'e seslendi: İsteği herkesi şaşırttı ile ilgili etiketler Boks Rusya Vladimir Putin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.