AB'den Putin ve Lavrov'a yaptırım: Mal varlıklarının dondurulmasına karar verildi

Avrupa Birliği, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'a yaptırım kararı aldı. AB yetkilisi, "Mal varlıklarının dondurulmasına karar verildi" açıklamasını yaptı.

Avrupa Birliği, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'a yaptırım kararı aldı. AB yetkilisi, "Mal varlıklarının dondurulmasına karar verildi" açıklamasını yaptı. AB, İngiltere ve ABD, Kanada ve Japonya Rusya ekonomisine karşı yaptırımlarını açıklamıştı.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından başta Avrupa Birliği (AB) ve ABD olmak üzere çok sayıda ülkenin, finans, enerji, ulaşım ve ticaret alanlarını kapsayan geniş yelpazede ekonomik yaptırımlar uygulamaya koyması dikkati çekiyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı sözde yönetimlerin bağımsızlığını tanıdığını açıklamasının ardından ABD ve Avrupa ülkeleri ile birlikte Kanada, Japonya ve Avustralya da çeşitli yaptırımlar duyurdu.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrası yaptırımların dozu artarak devam etti.

AB'den Putin ve Lavrov'a yaptırım: Mal varlıklarının dondurulmasına karar verildi ile ilgili etiketler Putin Avrupa Birliği ab Lavrov
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.