ABD'den Türkiye'deki vatandaşlarına uyarı!

ABD Ankara Büyükelçiliği, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarına e-posta üzerinden uyarı mesajı gönderdi. Söz konusu mesajda tatil mevsimi sırasında Türkiye'de güvenlik önlemlerinin arttırıldığı belirtildi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarına uyarı e-postası gönderdi.

Amerika’nın Sesi’nin haberine göre, Avrupa genelinde radikal grupların saldırıları yaşanırken Türkiye’ye yönelik saldırı olasılığının da devam ettiği belirtilen mesajda, terör örgütü üyelerinin özellikle turistik mekanlar, alışveriş merkezleri, havalimanları, gece kulüpleri, restoranlar, ibadethaneler, otogarlar ve batılı turistlerin sık sık tercih ettikleri mekanlara yoğunlaştıkları ifade ediliyor.

ABD'den Türkiye'deki vatandaşlarına uyarı!

''KALABALIK YERLERE GİDERKEN DİKKATLİ OLUN''

Amerika’nın Ankara Büyükelçiliği, ABD vatandaşlarına kalabalık yerlere giderken dikkatli olmaları, güvenlik planlarını gözden geçirmeleri, çevrelerine sürekli olarak dikkat etmeleri ve medyadaki haber ve uyarıları takip etmeleri uyarısında bulunuyor.

ABD'den Türkiye'deki vatandaşlarına uyarı! ile ilgili etiketler Türkiye ABD ABD Ankara Büyükelçiliği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.