ABD'den PKK/YPG'lilere pilotluk eğitimi

Terör örgütüne desteğini esirgemeyen ABD'nin şimdi de YPG'li militanlara pilotluk eğitimi verdiği iddia ediliyor. PKK/YPG terör örgütünün ise ABD'den 10 adet apache tipi helikopter almak için görüşmeler yaptığı belirtiliyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türk Silahlı Kuvvetleri hem yurt içi hem de yurt dışındaki başarılı operasyonlarıyla terör örgütü PKK/YPG'ye göz açtırmıyor.

Türkiye'nin terör örgütü ile kararlı mücadelesi sürerken, bazı batılı ülkeler ve ABD teröristlere verdiği desteği kimi zaman açıktan, kimi zaman da gizliden sürdürüyor.  

Teröristlere yaptığı yardımları önceden el altından sürdüren ABD, Suriye'de devlet kurdurmak istediği PKK'nın diğer kolu YPG'ye on binlerce TIR dolusu silah ve mühimmat yollamıştı. ABD'nin son zamanlarda bu yardımları artırdığı, hatta stinger füzeleri verdiği ortaya çıkmıştı.


ABD SURİYE’DE PKK/YPG’LİLERE PİLOTLUK EĞİTİMİ VERİYOR!

Tüm bu gelişmelerin ardından, istihbarat birimlerinin yaptıkları çalışmalarda son derece tehlikeli bir gelişmeyi rapor ettikleri öğrenildi.

Suriye’de elde edilen bilgilere göre: ABD, bölücü örgüt PKK/YPG'nin seçtiği yetenekli olan teröristlere pilotluk eğitimi veriyor.

Yine elde edilen diğer bilgilere göre Amerikalılar, Suriye’deki kamplarda teorik olarak ilk pilotluk eğitimi verdikleri teröristlerin pratik olarak eğitim almaları için, Orta Doğu’daki diğer üstleri ile ABD'ye götürecekleri belirtildi. 

BÖLÜCÜ ÖRGÜT ABD’DEN 10 ADET HELİKOPTER ALIYOR!

Öte yandan, önce Kürt hakkına şimdi de Suriye’de bulunan Arap halkına kan kusturan terör örgütü PKK/YPG’nin ABD'den 10 adet apache tipi helikopter almak için görüşmeler yaptığı iddia edildi.

İddialara göre,bu görüşmeleri bizzat “Mazlum Kobani”, “Mazlum Abdi”, ”Şahin Çiloğlu” ve “Mustafa Abdi Bib Halil” kod adları ile tanınan, İçişleri Bakanlığı ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan, sözde Suriye Demokratik Güçleri başkomutanı olarak gösterilen Ferhat Abdi Şahin yapıyor.

ABD'den PKK/YPG'lilere pilotluk eğitimi ile ilgili etiketler PKK YPG ABD terörist pilotluk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.