ABD'den korkutan covid raporu: 'Aşı olanlar...'

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nde Hastalık Kontrol Merkezi (CDC) Kovid ile ilgili şaşırtan açıklamada bulundu. CDC, korona virüsten ölenlerin çoğunun aşılı kişiler olduğunu açıkladı.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa zamanda Dünya'yı etkisi altına alan Covid-19 virüsünün etkisi günümüzde halen devam etmektedir. Öldürücü virüs olan koronavirüsün önüne geçilmesi adına bilim insanları tarafından aşılar üretiliyor. Aşı ile önüne geçildiği düşünülsede malesef virüs insan sağlığını etkilemeye devam ediyor.

ABD'den korkutan covid raporu: 'Aşı olanlar...'

Aşı olanların ölümü daha fazla 

ABD Hastalık Kontrol Merkezi (CDC) tarafından yapılan Covid raporuna göre, Kovid aşısı olanların kovid kaynaklı ölümlerdeki oranı yüzde 58 olarak kayıtlara geçti. Aşısız kişiler ise yüzde 42 olarak belirtildi. Yani bu rapor aşı olanların daha çok öldüğünü gösteriyor.

"Korona virüsü, aşı ile önüne geçilebilecek bir hastalık değil"

Basında adını sıkça duyduğumuz ve aynı zamanda ABD Başkanı Joe Biden'ın Sağlık danışmanı olan Anthony Fauci, aşı ile igili "Aşı, zaman içinde etkisini yitiriyor. Korona virüsü, aşı ile önüne geçilebilecek bir hastalık değil. Sürekli ve düzenli aşı yapılması gerekiyor çünkü hastalık sürekli mutasyona uğrayıp değişiyor” ifadelerini kullandı.

"En büyük oran aşılı kişilerde"

Washington Post’un sağlık uzmanları, “Nüfusun çoğunluğu aşı olduğu için artık ölümlerde de en büyük oran aşılı kişilerde” dedi. 

Ancak kovid aşıları çıktığında bu zamana kadar insanlara umut ışığı olmuştu. Aşıların,  hastalığın  yayılımını, ağır semptomlarını ve ölümleri azaltacağı ifade edilmişti.

Insider Paper gazetesi ise, aşılı kişilerin korona virüs ölümlerindeki oranını yayınladı:

2021: Yüzde 23

2022 Ocak ayı: Yüzde 42

2022 Ağustos: Yüzde 58

 

ABD'den korkutan covid raporu: 'Aşı olanlar...' ile ilgili etiketler Koronavirüs ABD
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.