ABD'den Dağlık Karabağ'a savaşmaya geldi

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmalar sürerken cepheden değişik kahramanlık haberleri de geliyor. Binlerce askerini kaybeden Ermenistan, cephede yaşanan firar olaylarının ardından paralı askerlere yönelirken, yurt dışında yaşayan Azerbaycanlılar ise gönüllü olarak ülkelerine dönüp savaşa katılıyor. O isimlerden birisi de ABD'den dönüp soluğu cephede alan Hüseyin Mammadov oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan ile Ermenistan arasında arasındaki Dağlık Karabağ savaşı sürüyor.Yaklaşık 8 bin asker kaybı olan Ermenistan çeşitli ülkelerden paralı asker alırken, Azerbaycalılar ise dünyanın her yerinden gönüllü olarak Dağlık Karabağ’a gelerek savaşıyor.

AZERBAYCAN’IN POLAD’I 

Azerbaycan’a ülke dışından gelen gönüllülerden birisi de ABD'de yaşayan Polad Hashimov oldu.

ABD'den Dağlık Karabağ'a savaşmaya geldi

''Azerbaycan’ın Polad’ı!” olarak isimlendirilen Mammadov cephede savaşıyor. Azerbaycan sosyal medya sayfalarında, Hüseyin Mammadov ile ilgili övgü dolu paylaşımlar yapılıyor.

CEPHEDE SAVAŞIYOR

5 yıldır ABD'de yaşayan Mammadov'un burada küçük bir iş kurduğu. Ancak çatışmaların ardından bir an bile kaybetmeyerek ülkesine döndüğü belirtiliyor. Gönüllü olarak askere alınan Mammadov cephede Ermenistan ordusu ile çarpışıyor.

ABD'den Dağlık Karabağ'a savaşmaya geldi ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Savaş Hüseyin Mammadov
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.