ABD'den Bin Ladin'in sağ kolu hakkında akılalmaz karar

ABD'de tutuklu olan ve Usame bin Ladin'in sağ kolu olarak tanınan Adel Abdel Bary, koronavirüse karşı ciddi ölüm riski bulunduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı. Zanlı, daha önce eşiyle yaşadığı Londra'ya geri döndü.

Terör örgütü El Kaide'nin lideri Usame Bin Ladin’in propagandasından sorumlu sağ kolu Adel Abdel Bary, aşırı kilolarından dolayı koronavirüs ölüm riski taşıdığı gerekçesiyle ABD’de tutuklu olduğu hapishaneden serbest bırakıldı.

LONDRA'YA DÖNDÜ

Oğlu da DEAŞ üyesi olan 6 çocuk babası Bary’nin, Ragaa’nın yaşadığı Londra'da bulunan 1 milyon sterlin değerindeki dairesine geri döndüğü belirtildi.

2012'DE ABD'YE İADE EDİLMİŞTİ

Bary, 1998'de Kenya ve Tanzanya'daki ABD büyükelçiliklerine düzenlenen ve 224 kişinin ölümüne yol açan saldırılar nedeniyle 1999'da İngiltere’de tutuklanmış ve 2012'de ABD'ye iade edilmişti.

(DHA)

ABD'den Bin Ladin'in sağ kolu hakkında akılalmaz karar ile ilgili etiketler ABD İngiltere hapis Korona usame bin ladin Adel Abdel Bary
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.